0

Deadlines nitade!

Posted by malinnilssonnoren.se on 19/01/2011 in Uncategorized |

Än så länge håller jag mina deadlines. Är just nu inspirerad av Howard Taylor som gör Schlock Mercenary – enda gången han var sen med en uppdatering var när hans webbhotell exploderade, bokstavligen. Det känns fortfarande skumt att uppdatera en blogg som ’ingen’ känner till, en får ingen resonans eller kommentarer. Om ca två veckor är det dags för den att bli aktiv – dvs. då anmäler jag den till bloggtoppen och andra ställen samt (inte minst) länkar upp den härifrån. Då lär det bli mer liv och rörelse. Religion lockar fram de mest intressanta personligheter, så det är ingen slump att jag skrev ihop modereringsreglerna för kommentarer först för den bloggen.

Fast man vet aldrig. Den här bloggen är inte heller aktiv, och den har redan fått en riktig kommentar. Och jo, jag har rensat bort en del autogenererade spamkommentarer redan. Dumma bottar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Copyright © 2010-2021 Malin Nilsson Norén All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.