0

Jobba och samtidigt vara hemma med barn

Posted by malinnilssonnoren.se on 21/01/2011 in Uncategorized |

Här sitter jag med datorn och frukosten och har en kvart på mig. Jag trodde att jag skulle skriva in Söndagens uppdatering för min snart aktiva blogg, men det hinner jag inte innan jag ska väcka min son, som ska vara hemma idag. Det blir det gamla filmtricket igen, är jag rädd. Å andra sidan behöver jag bara en film och inte hela förmiddagen så det blir tid till att baka morotskaka, kanelbullar, kladdkaka och jordgubbsmuffins. Min son har bestämt att vi ska göra det – jag försöker hela tiden förhandla ner det till kanelbullar, varpå han har fastnat för morotskakan. Vi får se hur det blir, jag misstänker att han tröttnat halvvägs genom första kakan, oavsett vilken det blir.

Det är ganska vanligt att jag blir hemma med barn, och då måste jag peta in jobbet mellan umgänget med ätteläggen. En film om dagen ger ovärderlig tid, precis som att gå upp kvart över fem. Jag lärde mig dock idag att jag ska strunta i morgontoaletten och gå direkt på skrivandet, om jag vill ha så mycket tid som behövs. Attans där! Men det kommer fler dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Copyright © 2010-2021 Malin Nilsson Norén All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.