0

Stulen tid från det mesta

Posted by malinnilssonnoren.se on 15/10/2011 in Uncategorized |

Mitt stora problem i livet är att jag försöker göra allt samtidigt, så arbetet med barnboken har bara tagit myrsteg framåt. Å andra sidan har jag slutskördat mangold, passat sjukt barn, städat, vakat över tentor, packat upp, planerat ett hus på hjul, sköljt mangold, byggt rymdstationer av äggkartonger, hackat mangold, pluggat på WordPress, skissat förslag till friskola för skeptisk publik, letat dekorationer till huset på hjul, funnit en del inspiration till mörk fantasy, förvällt mangold… ni kanske fattar?

 

Då och då tar jag mig tid att krafsa ner en bild som en betraktelse över dagen – och de skisserna kanske säger mer om tiden sedan jag senast uppdaterade. Som den här:

Mangold overload

Creative Commons-licens

Sisyfosarbete / Sisyphean task by Malin Nilsson Norén is licensed under a Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported License.
Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt från www.malinnilssonnoren.se (Se längst ner i posten)

 

Jag jobbar också som tentavakt på Uppsala Universitet för att vi ska kunna äta varje dag. Det går mest ut på att sitta still och titta på studenter som också sitter still, men ibland hettar det till

 

Titt bakom kulisserna hos tentavakterna

 

Creative Commons-licens

När tentan försvunnit / When the exam’s disappeared by Malin Nilsson Norén is licensed under a Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported License.
Tillstånd utöver denna licens kan vara tillgängligt från www.malinnilssonnoren.se.(Se längst ner i posten)

 

Den sista kopierade jag och lämnade i fikarummet, och jag vet att två tentavakter skaffat sig egna exemplar. Jag anar att jag slog an en sträng, trots att jag själv bara varit med om två sådana här sammanbrott hittills…

 ***

 

Om du vill kopiera och ge ”Sisyfosarbete” eller ”När tentan försvunnit” till kompisar är det okej. Vill du sätta den på din blogg eller ickekommersiella hemsida går det också bra. Däremot får du inte sälja bilderna eller använda dem i kommersiella sammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Copyright © 2010-2021 Malin Nilsson Norén All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.