0

Jobb, jobb, jobb…

Posted by malinnilssonnoren.se on 26/10/2011 in Uncategorized |

De här två veckorna är sanslösa. Varenda kotte och henoms hund tentar vid Uppsala Universitet just nu. Det enda jag hinner med är snabba skisser, och som ett olycksfall i arbetet håller en serie om tentavakter på att växa fram…

 

 

Ja, vad ska jag göra?! Det är ju det enda jag sysslar med just nu!

 

Jag funderar på att vänta tills jag har ett riktigt stort material och försöka sälja det till någon av tidningarna här i Uppsala. Undrar hur man gör sånt? Har aldrig provat, och har aldrig gått någon utbildning som lär ut förhandlingstekniker för förhoppningsfulla kluddrare. Vid sådana här tillfällen brukar jag fråga Jonas på Jonas Bok & Bild om han har några råd, och ibland förstår jag tom. vad han svarar. Inte för att han svarar dåligt, utan för att jag är riktigt bortkommen i såna här sammanhang.

 

Jonas är för övrigt värd reklam. Personligen är monstret Lazlo min egen favorit – det dyker oftast upp i Illustration Friday på hans blogg JONAS MIXED PICTURES, men han gör det mesta. Nu sist gjorde han tavlor till Fredens Hus, och ska hjälpa Celsiusskolan i Uppsala med zombiedag. Ta en titt!

 

Buuuuääääähhhhhh…. Så helnykterist jag är känns det som att jag fått baksmälla av för mycket jobb. Jag skannar mina egna bilder och lägger upp dem senareeeeee….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Copyright © 2010-2021 Malin Nilsson Norén All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.