0

En ny meny och nytt tema

Posted by malinnilssonnoren.se on 08/12/2011 in Efterarbete "Som en diamant" |

Nu har jag börjat så smått med redigeringsarbetet av ”Som en diamant”. Egentligen håller jag på med att röja i lägenheten och ordna julförberedelserna (det är Decembers projekt), men när jag behöver litet vila surfar jag runt på relevanta faktasajter. Den stora utmaningen verkar bli Mastewal Mekonens bakgrund – än så länge har jag inte hittat några bra hemsidor av den svensk-etiopiska immigrantgruppen. Jag ska också ta och kontakta människor som ska få ge synpunkter på texten. Det är nervöst. Jag tycker inte om att tala i telefon med folk, trots min karriär som telefonförsäljare, och är egentligen blyg.

 

Nu måste jag övervinna mig själv flera gånger igen. (Det är för övrigt därför som jag gjort karriär inom telemarketing – det om nåt var en träning i att övervinna sina demoner.)

 

Som ni ser har jag lagt upp en länklista här till vänster där en kan hitta NaNoWriMoposterna i stigande kronologisk ordning. Det är en liten hjälp till den som vill läsa historien bit för bit, och som inte har tid att sitta med hela textsjoket på en gång. Till min glädje finns det flera stycken som vill läsa den, och det kanske kommer fler med tiden. Jag ska också ta och cc-märka det hela till att det är tillåtet att ge bort texten om en vill. Ni kanske vill skriva ut och låta en kompis läsa – och varför skulle jag stå i vägen för det? 🙂

 

I övrigt håller jag nu på att försöka gräva undan den gigantiska hög med kartonger som står i vårt vardagsrum. Den blockerar min arbetsplats nämligen, och det börjar bli jobbigt att sitta vid matbordet och skriva. Ska bli skönt att slippa fikande familjemedlemmar omkring sig – förhoppningsvis kommer de att nöja sig med att drälla runt bakom mig medan jag jobbar.

 

Julen närmar sig också med stormsteg. Som den gamla kornknarr jag är vägrar jag att fira i förväg som vår överhettade värld tenderar att göra. (Det är Advent! En tid för eftertänksamhet och väntan. VÄNTAN!!! Gaaaaaaah!) Därför väntar jag också med att försätta bloggen i jultema och använder min kinafavorit istället. De röda detaljerna är precis lagom för att påminna om vad vi väntar på.

 

Simma lugnt i julstressen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Copyright © 2010-2021 Malin Nilsson Norén All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.